Persbericht overname CDS electronics

Persbericht

De huidige combinatie van CDS, HEAD en MUCO groeit met de overname van Azteco naar ruim 165 medewerkers waarvan circa 25 gerelateerd aan ontwikkeling. Ruim 140 medewerkers zijn actief in de productie en ondersteunende afdelingen. Het plan is om de vier entiteiten op de huidige locaties te houden.

Directeur eigenaar Willem Kok van CDS, MUCO en HEAD: ”Met de overname van Azteco versterken we onze capaciteit voor productie van elektronica. HEAD en CDS zijn de laatste jaren sterk gegroeid. Om ruimte te geven aan deze groei was er behoefte aan extra capaciteit. Azteco heeft de ruimte om die groei te faciliteren.”

Directeur Martin Sijbrands van Azteco electronics: “Met de aansluiting van Azteco bij CDS zijn we onderdeel van een grotere organisatie die sterk is op zowel het gebied van ontwikkeling als productie van elektronica. Daarmee is voor de langere termijn de continuïteit voor Azteco zeker gesteld. Ik verheug me enorm om in deze combinatie tot medio volgend jaar mee te mogen draaien en te zien hoe ons bedrijf zich in deze combinatie verder kan ontwikkelen.”

Het volledige persbericht kunt u hier bekijken.

Facebook

Contact Azteco

Azteco Electronics BV
Schrijnwerkersstraat 11
3334 KH Zwijndrecht

Tel:+31 (0)78 629 99 66
Fax:+31 (0)78 629 99 66

E-mail: verkoop@azteco.nl